Locator Черкаси Спортивні школивулиця 30-річчя Перемоги Спортивні школи на вулиці 30-річчя Перемоги Черкаси

Спортивні школи на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах

1
  • Комплексная юношеская спортивная школа № 2

    вулиця 30-річчя Перемоги, тел. 0 (47) 266-46... показати
    вулиця 30-річчя Перемоги, 36, тел. +380(47)266-46-28 детальніше
    Спортивні школи Комплексная юношеская спортивная школа № 2 знаходиться у Черкасах, вулиця 30-річчя Перемоги. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.

Коротко про спортивні школи на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах (Черкаська)

На цій сторінці зібрані спортивні школи, розташовані на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах (Черкаська). Locator відомо про одна спортивні школи поряд з цим місцем серед яких Комплексная юношеская спортивная школа № 2 , який розташований на вул. 30-річчя Перемоги. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні школи.

  • Скільки Спортивні школи на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах?

    За даним Locator на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах ведуть діяльність 1 Спортивні школи.

  • Які Спортивні школи найкращі на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні школи на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах: Комплексная юношеская спортивная школа № 2.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні школи на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні школи, перейдіть на сторінку Спортивні школи на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні школи на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах?

    Ціни на послуги Спортивні школи залежать від конкретної послуги і Спортивні школи. Locator.ua дає можливість всім Спортивні школи вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні школи.

  • Послугами яких Спортивні школи на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні школи, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Комплексная юношеская спортивная школа № 2.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні школи?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні школи ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні школи у Черкасах

Спортивні школи за районами Черкас: