Locator Черкаси протезування зубіввулиця 30-річчя Перемоги протезування зубів на вулиці 30-річчя Перемоги Черкаси

протезування зубів на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах

2
  • Ваша улыбка

    вулиця 30-річчя Перемоги, тел. 0 (47) 256-13... показати
    вулиця 30-річчя Перемоги, 22/1, тел. +380(47)256-13-68 детальніше

    протезування зубівціна невідома

    Ваша улыбка знаходиться у Черкасах, вулиця 30-річчя Перемоги. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 19:00.
  • Стоматологический кабинет Смайл

    вулиця 30-річчя Перемоги, тел. 0 (47) 238-40... показати
    вулиця 30-річчя Перемоги, вулиця, тел. +380(47)238-40-79 детальніше

    протезування зубівціна невідома

    Стоматологический кабинет Смайл знаходиться у Черкасах, вулиця 30-річчя Перемоги. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.

Коротко про протезування зубів на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах (Черкаська)

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу протезування зубів, розташовані на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах (Черкаська). Locator відомо про дві таких організацій поряд з цим місцем серед яких Ваша улыбка, Стоматологический кабинет Смайл , які розташовані на вул. 30-річчя Перемоги. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу протезування зубів.

  • Скільки на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах є закладів, які надають послугу "протезування зубів"?

    За даними Locator.ua на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах послугу "протезування зубів" надають 2 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "протезування зубів" на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу протезування зубів, перейдіть на сторінку послуги "протезування зубів на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "протезування зубів" на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах?

    Ціни на послугу "протезування зубів" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "протезування зубів на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах".

  • Послугами яких на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Ваша улыбка, Стоматологический кабинет Смайл.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

протезування зубів у Черкасах

протезування зубів за районами Черкас: