Locator Черкаси Приватні клінікивулиця Верхняя Горовая Приватні клініки на вулиці Верхняя Горовая Черкаси

Приватні клініки на вулиці Верхняя Горовая у Черкасах

1
  • Центр Здоровья и Правильного Питания

    вулиця Верхняя Горовая, тел. 0 (50) 832-66... показати
    вулиця Верхняя Горовая, 54, тел. +380(50)832-66-58 детальніше
    Приватні клініки Центр Здоровья и Правильного Питания знаходиться у Черкасах, вулиця Верхняя Горовая. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 20:00.

Коротко про приватні клініки на вулиці Верхняя Горовая у Черкасах (Черкаська)

На цій сторінці зібрані приватні клініки, розташовані на вулиці Верхняя Горовая у Черкасах (Черкаська). Locator відомо про одна приватні клініки поряд з цим місцем серед яких Центр Здоровья и Правильного Питания , який розташований на вул. Верхняя Горовая. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці приватні клініки.

  • Скільки Приватні клініки на вулиці Верхняя Горовая у Черкасах?

    За даним Locator на вулиці Верхняя Горовая у Черкасах ведуть діяльність 1 Приватні клініки.

  • Які Приватні клініки найкращі на вулиці Верхняя Горовая у Черкасах?

    Locator радить відвідати насступні Приватні клініки на вулиці Верхняя Горовая у Черкасах: Центр Здоровья и Правильного Питания.

  • Де знаходиться найближчі від мене Приватні клініки на вулиці Верхняя Горовая у Черкасах?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Приватні клініки, перейдіть на сторінку Приватні клініки на вулиці Верхняя Горовая у Черкасах і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Приватні клініки на вулиці Верхняя Горовая у Черкасах?

    Ціни на послуги Приватні клініки залежать від конкретної послуги і Приватні клініки. Locator.ua дає можливість всім Приватні клініки вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Приватні клініки.

  • Послугами яких Приватні клініки на вулиці Верхняя Горовая у Черкасах краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Приватні клініки, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Центр Здоровья и Правильного Питания.

  • Як зв'язатись з цими Приватні клініки?

    Контакти для зв'язку з цими Приватні клініки ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Приватні клініки у Черкасах

Приватні клініки за районами Черкас: