Накладне волосся — швидкий, простий і доступний спосіб створення додаткового об’єму і необхідної довжини. Накладне волосся на заколках дозволяє створювати різні укладки, зачіски на основі пучків і плетінь. Розглянемо кілька нескладних варіантів, які можна повторити в домашніх умовах. Якщо ви ще не придбали якісне натуральне волосся на шпильках, обов’язково загляньте в каталог салону-магазину Zirkova.

Середній хвіст з пляжними кучерями з накладного волосся

Для цієї зачіски потрібно:

  • сольовий спрей;
  • набір накладного волосся на заколках;
  • лак для волосся;
  • вирівнювач для волосся;
  • гребінець з тонким кінчиком;
  • пара невидимок;
  • перукарський затискач.

Вимийте волосся та висушіть феном, нахиливши голову вниз. У зоні потилиці за допомогою тонкого гребінця горизонтальним проділом відокремте пасмо. Масу волосся, що залишилася, зафіксуйте на маківці.

Виконайте прикореневий об’єм за допомогою гребінця. На даному етапі важливо, щоб рухи гребінця були спрямовані в один бік — від кінців до коріння. Начіс зафіксуйте лаком і закріпіть пасмо накладного волосся на заколках. Аналогічно вчиніть з пасмами, що залишилися.

На всю масу волосся нанесіть сольовий спрей. Відокремте невелике пасмо і скрутіть у джгут. Прогрійте випрямлячем по всій довжині та залиште остигати. Коли все волосся буде накручене, акуратно розберіть його пальцями.

Зберіть хвіст трохи вище потиличної зони і підтягніть так, щоб утворився додатковий об’єм. Резинку закрийте прядкою волосся, яку необхідно закріпити невидимкою.

Об’ємний пучок з накладним волоссям на заколках

Накладне волосся надійно закріпіть на заколках у прикореневій зоні і зафіксуйте лаком. За допомогою резинки зберіть хвіст трохи вище потиличної зони.

Усю масу власного та накладного волосся на шпильках розділіть на 7 однакових пасм. Кожне пасмо злегка начешіть з внутрішньої сторони, підверніть і закріпіть кінчик невидимкою. Основу пучка з накладного волосся можна закрити хусткою, складеною в широку стрічку або прикрасити великою шпилькою.

Якщо довжини накладного волосся достатньо, останнє пасмо можна заплести в косу і обернути навколо основи пучка. Коса може бути класичною, зворотною, типу «джгут» або «риб’ячий хвіст». Ви також можете регулювати положення пучка, розташовуючи його вище або нижче.