Суші та роли – страва, котра має заслужений попит, оскільки дає можливість багатьом сучасним гурманам спробувати те, що пропонує японська культура у виконанні сучасних суші-майстрів. Цікавим є те, що сама традиція поєднання морепродуктів з рисом бере початок з Китаю.

Можливо, це стало б приводом для питання про те, чому ж тоді самі суші вважаються японською стравою. І тут є цілком раціональне пояснення. Саме японці наблизили рецептуру суші до тієї, яку ми знаємо сьогодні. Тож недаремно в історичному контексті за ними закріпилося авторство стосовно цієї страви. Якщо ви шукаєте, де б спробувати таку їжу в Дніпрі, Полтаві чи Закарпатті, вам варто звернути увагу на ресторан Рок-н-Ролл https://rnr.ua/ та його меню.

Чому саме цей заклад

Є одразу декілька причин для того, аби замовити суші та роли саме в ресторані Рок-н-Ролл. Розглянемо їх більш детально. Отож:

  • Великий асортимент. У цьому закладі справді представлено багато видів суші, ролів та готових сетів. До того ж, сети представлені у різних розмірах. Ви можете обрати як невелику вагу для романтичної вечері на двох осіб, так і значно більший сет. В меню закладу є достатньо варіантів для цього.
  • Завжди свіжі продукти. Коли йдеться про суші та роли, переважна більшість людей знає про те, що їх термін придатності є дуже обмеженим. Тож для того, аби споживати цю страву без жодних ризиків, важливо бути певними в тому, що вона є свіжою. Мережа закладів Рок-н-Ролл приділяє цьому питанню дуже велику увагу. По-перше, тут дбають про свою репутацію та роблять усе так, щоб клієнти були задоволеними та зверталися знову. По-друге, страви від ресторану Рок-н-Ролл користуються великим попитом у кожному місті, де він знаходиться. Продукти не встигають тут затримуватися надовго. Тож щоразу, коли ви робите своє замовлення, ви обираєте свіжу та якісну їжу.
  • Талант суші-майстрів цієї мережі. Страви, які пропонує мережа Рок-н-Ролл, отримують чимало позитивних відгуків від задоволених клієнтів. І це не дивно, адже в закладі працюють талановиті суші-майстри, які люблять свою справу та дбають, аби готові страви від закладу були смачними та поживними.
  • Вигідні ціни. По-перше, цінова політика мережі сама по собі є достатньо лояльною. По-друге, тут регулярно роблять різні акції зі знижками, аби клієнти могли скористатися додатковою нагодою для економії. Одним словом, все спрямовано на те, щоб ви могли смакувати суші, роли та сети з вигодою для себе. Клієнти, які регулярно слідкують за оновленнями на сайті закладу, вже змогли в цьому переконатися.
  • Швидка доставка. Кур’єри мережі працюють дуже оперативно, і це стає додатковою перевагою у їх роботі. Тож ви можете швидко отримати своє замовлення за адресою, яку вказали.

Отже, у сервісі Рок-н-Ролл, котрий функціонує у Дніпрі, Запоріжжі та Полтаві, добре подбали про те, щоб клієнти залишалися задоволеними. А тепер варто ознайомитися з конкретними прикладами великих сетів, які ви можете там замовити.

Які великі сети є популярними у мережі

Серед таких сетів варто відзначити наступні:

  • «Рок-н-Ролл». Як вже зрозуміло з самої назви, це фірмовий сет, котрий названо на честь закладу. Він є найбільшим за вагою, оскільки важить цілих 2,5 кг. До нього входить 88 штук суші та ролів. Тож ви можете замовити цей сет, якщо збираєтеся великою компанією або чекаєте на гостей та плануєте накрити святковий стіл. До складу сету входять найрізноманітніші різновиди суші та ролів. Приміром, це одразу декілька видів ролів «Філадельфія», а також – суші з лососем, тигровою креветкою, ашіато роли.
  • «Філадельфія XXL». Варто відзначити, що сети «Філадельфія» представлені в меню закладу в достатньо великому асортименті, якщо говорити про їхній розмір. До складу згаданого сету входять роли «Філадельфія» у кунжуті, з тигровою креветкою та «Філадельфія Ред». А ще у ньому є макі з лососем та огірком, а також макі з печеним лососем. Щодо різних розмірів сетів, то наведемо деякі дані для порівняння. Цей сет, про який ви щойно прочитали, важить 1300 грамів. А сет «Філадельфія L» важить 950 грамів. Таким чином, ви можете обрати той сет, який буде найкращим для вашої компанії чи сім’ї.
  • «Дабл сет» + пельмені Гедза. А це взагалі приклад комплексної страви, де ви можете скуштувати не лише суші та роли, а й смачні японські пельмені Гедза. Якщо ви ще не мали нагоди їх скуштувати, то саме час це зробити. Особливістю страви є те, що у складі тіста міститься невелика кількість крохмалю, що робить його дуже ніжним. А також до начинки входить велике розмаїття інгредієнтів.

Вище були наведені лише окремі різновиди великих сетів, які пропонує мережа Рок-н-Ролл. Якщо ви ознайомитеся з меню на сайті, то побачите значно більше варіантів. А детальні описи допоможуть підібрати саме те, що підійде вам найбільше з урахуванням кількості осіб, на яку ви хочете замовити страву.