Тільки німецька, тільки хардкор. Тільки викладачі, які обожнюють німецьку. Тільки ти і твоє бажання вчитися, для якого будуть підібрані найкращі умови та методи роботи. Це онлайн школа німецької Аура, і це найкращий спосіб вчити німецьку для роботи, навчання та здійснення своєї заповітної мрії.

Адже німецька мова онлайн – це просто, це реально, і це доступно, в чому дуже легко впевнитися, завітавши на aura-school.com.

Кому підходять онлайн курси з німецької Аура

Дані курси розроблені для дорослих, які:

  • Бажають отримати вищу освіту, або роботу в Німеччині, на рівні від початкового до С1
  • Прагнуть засвоїти професійну лексику та навички сприйняття, розуміння та спілкування німецькою на роботі, незалежно від професії та спеціалізації
  • Мають медичну освіту і прагнуть працювати в німецькомовній країні
  • Мають на меті підтягнути граматику, чи розмовну німецьку

Також курси німецької Аура для підлітків обов’язково сподобаються молодим людям, що:

  • Готуються до іспитів, як на мовні рівні, так і для вступу у вищі та середні навчальні заклади
  • Прагнуть мовної адаптації в Німеччині, Австрії, Швейцарії, чи Бельгії
  • Не тільки мріють вивчити мову Рамштайн та Гейне, але й роблять для цього все можливе

І також Аура має спецкурс для дітей від 5 до 11 років, який точно сподобається Вашим дітям, адже він яскравий і веселий, і дає розуміння мови в ігровій і інтерактивній формі, без нав’язування, а виключно природним шляхом, адже мова, навіть іноземна – це природна потреба людини, і особливо для дітей, з їх цікавістю до життя та активністю пізнання навколишнього світу.

Переваги навчання в мовній школі Aura

Щоб вивчати мову не потрібно мати якісь особливі навички, або талан, адже мова й мовлення є вродженою здатністю будь-якого соціального створіння. Курси німецької мови Аура розроблені українськими педагогами, тому вони повністю враховують український менталітет та особливості сприйняття лексичного та граматичного матеріалів, вони є чітко структурованими та зрозумілими. Крім того, даний підхід показав себе як універсальний, адже він дає змогу досягати значних успіхів у фіксований період часу, так, за 5-7 тижнів студент повністю проходить один мовний рівень, складає іспит та переходить на новий рівень.

Серед переваг навчання на курсах Аура варто відмітити такі:

  1. Можливість визначити свій стартовий рівень німецької за допомогою тесту
  2. Безкоштовне перше заняття
  3. Можливість працювати як в міні групі, так і індивідуально
  4. Шанс отримати роботу по закінченню курсу
  5. Викладачі – носії живої мови
  6. Увага до домашніх завдань, контроль та виконання яких гарантує Ваш прогрес
  7. Цінова політика, система знижок та можливість оплачувати в будь-якому місці, будь-який час
  8. Стійкий прогрес, який з Вами назавжди

Про ефективність вивчення мови онлайн

Не дивлячись на масовий перехід в онлайн ще за часів COVID, все ще є люди, які переконані, що вчитися можна тільки очно, і лише так можна просунутися у вивчити іноземної мови. Насправді вирішальним фактором є не формат процесу навчання, а самоорганізованість та вмотивованість як студента, так і викладача. Крім того, Аура працює за власною авторською методикою, розробленою не тільки на основі викладацького досвіду, але й на базі власного студентського досвіду, адже кожен з нас колись починав з нуля. Тож як пройти шлях від А1 до С2 в німецькій у найбільш зручний спосіб – знають викладачі школи Аура!