Неважливо, чи Ви вже є володарем айфону, чи поки що купуєте альтернативні варіанти, тим не менше, Ви точно знаєте, що айфон – це той телефон, який Ви собі обов’язково подаруєте, як тільки з’явиться така можливість.

Адже iPhone – це рівень, це відсутність цілої низки проблем, це преміальна камера та якість зйомки, це бренд-форма-колір-формат, який впізнають одразу, а ще це входження до неформального клубу власників смартфонів Apple https://highload.today/uk/vid-iphone-15-pro-do-iphone-14-pro-max-oglyad-ta-porivnyannya-najpopulyarnishih-smartfoniv-apple/, що понад усе цінують якість та комфорт користування.

Міфічний iPhone 16, або ж айфон іншого покоління

Мріяти про айфон – це одна справа, а от реально збиратися купувати – зовсім інша, адже, при порівнянні, абсолютно очевидним є те, що кожен новий телефон має свої переваги, і, хоча, навіть айфон 12 вже є зразком на який і досі, в 2024, рівняються всі світові лідери в області мобільної електроніки, кожне покоління, що приходило після нього, задавало новий ритм сприйняття смартфонів в світі. Просто тому, що це iPhone, на який, незалежно від покоління, навіть флагмани та смартфони преміум сегменту рівняються та будуть рівнятися завжди.

Тож, якщо Ви задаєтеся питанням «Чи варто купувати iPhone зараз?», або ж варто зачекати представлення функціоналу новенького айфон 16, або ж взагалі перечекати нестабільну ситуацію в країні та світі, ми радимо покращувати своє життя сьогодні, інвестуючи в якість, надійність та стабільність, яка стане підтримкою не тільки у щоденних справах, а й в роботі, службі та творчості, а покращити те, що вже є на гарному рівні, можна у будь-який час.

Яким буде iPhone 16

На даний момент, все, що м знаємо про iPhone 16 – це або штучне підігрівання інтересу, або прогнози галузевих аналітиків, засновані на досвіді, професійному чутті та витоках інформації. Тим не менш, очевидним є той факт, що весь світ, затримавши подих, слідкує за такими прогнозами та чекає вересня, адже саме у вересні, згідно давньої традиції, має бути представлений новий айфон 16, що вже отримав статус найбажанішого телефону в новому році.

Отже, згідно чуток, від новенького айфон 16 ми можемо очікувати таких покращених характеристик:

  1. Дизайн: як і раніше, Apple може пропонувати різні варіанти розмірів, очікується більш видовжена форма моделей Pro, менші рамки, крім того, очікуваним є втілення ідеї твердої тактильної кнопки, яка анонсувалася ще в iPhone 15
  2. Дисплей: питання динамічного острову лишається відкритим, а тому очікується, що в новому айфоні ця проблема буде вирішена за рахунок впровадження технології Face ID
  3. Продуктивність: боротьба за енергоефективність щоразу виходить на новий рівень, тому від iPhone 16 очікується чіп A18 та покращена продуктивність на вузлі 3 нм+ з використанням штучного інтелекту та машинного навчання, Siri і можливості доповненої реальності
  4. Камера: перископічний зум-об’єктив попередньої версії Pro Max повинен і має бути втіленим в усій лінійці телефонів, а також очікуються покращення софту та датчиків освітлення, що дадуть ще більш чітку та якісну картинку при зйомці в умовах поганого освітлення
  5. Програмне забезпечення: якщо iPhone 16, то з iOS 18, що принесе нові функції, оптимізацію та покращення безпеки

І, про головне, за чутками, новий iPhone 16 не буде значно відрізнятися за ціною від свого попередника, але це якщо конструктори та розробники Apple не будуть втілювати щось принципово нове та революційне, хоча, всі ми знаємо, що їм вдається дивувати нас кожного нового сезону, тож, нехай буде диво! А от телефон, особливо для себе, нехай буде найкращим!