Ще кілька років тому в Україні було доволі мало людей, які принаймні щось чули про корейську косметику. Сьогодні ж велика кількість засобів зі Сходу, що призначені для вирішення найрізноманітніших задач, заполонила наш ринок. Корейська косметика стала шалено популярною в усьому світі. Деякі продукти почали конкурувати з продукцією відомих брендів класу люкс, ввійшли до косметологічних кабінетів та зайняли своє місце на туалетних столиках звичайних людей.

Головні причини популярності корейських засобів

Високий попит на корейську косметику був спершу спричинений її ціновою доступністю. У порівнянні з відомими західними брендами, які чимало інвестували у рекламу, корейські виробники зробили ставку на якість та інновації. Їх продукцію відрізняють:

  • натуральні інгредієнти в основі. Корейська косметика є відмінним вибором для людей з чутливою шкірою. Велика кількість продуктів виготовляється на базі з натуральних інгредієнтів і часто не містить шкідливих хімічних речовин та добавок;
  • висока концентрація активних компонентів. Завдяки цьому ефект від використання засобів стає помітним вже після кількох нанесень, на відміну від більшості продуктів європейського виробництва, які мають накопичувальний ефект та потребують тривалого використання. Через високу концентрацію активних компонентів косметика є не лише більш дієвою, але й економною;
  • комплексна дія засобів. Добре підібраний та переважно натуральний склад косметичних засобів сприяє їх комплексній дії. Більшість продуктів пом’якшують, відновлюють і живлять шкіру одночасно. Добірні засоби з колекції корейської косметики відмінно зволожують шкіру. На відміну від виробів з синтетичними та штучними компонентами, вони не викликають подразнення чи підвищення чутливості до зовнішніх факторів. 

Відмінною рисою корейської косметики є різноманітність. Купуючи один з цих продуктів, ви повинні орієнтуватися не на тип вашої шкіри, а на ефект, якого ви хочете досягти. Саме в такий спосіб обирають маски, креми, бальзами, тоніки і навіть декоративну косметику. 

Для кого підійде корейська косметика

Корейська косметика – відмінний вибір для людей, які хочуть використовувати високоефективні продукти, уникаючи агресивних хімікатів і домішок. Більшість засобів не містить парабенів, мінеральних масел та інших речовин, які можуть подразнювати чутливу шкіру. Азійські бренди часто використовують натуральні інгредієнти, які у меншому ступені закупорюють пори. До того ж продукція є гарним вибором для тих, хто прагне раціонального використання фінансів.

Корейська косметика – це продукти, які можуть використовувати як жінки, так і чоловіки. Вони легкодоступні у великій кількості магазинів та підходять для людей з різними типами шкіри та потребами. Різноманіття доступних засобів є значно ширшим у порівнянні з тим, до чого звикли європейці. Саме тому слушною порадою буде також вивчення основ корейського догляду, що вчить правильному застосуванню сироваток, містів та бустерів.