Серед асортименту вогнетривких конструкцій на ринку попит мають протипожежні скляні автоматичні двері, які конструктивно відрізняються від традиційних глухих металевих конструкцій. Завдяки сучасним технологіям моделі мають стильний вигляд та є не менш ефективними.

Плануючи купити протипожежні скляні автоматичні двері в Україні, варто скористатися пропозиціями компанії Cortez, яка реалізує продукцію власного виробництва: https://cortez.ua/ua/g72131499-alyuminievye-protivopozharnye-konstruktsii. Ціна на такий товар є нижчою у порівнянні з конкурентними пропозиціями. Всі моделі мають відповідні сертифікати якості та офіційну гарантію, тому вони будуть ефективно виконувати свою задачу в разі необхідності.

Якісні протипожежні скляні автоматичні двері: які вони

Характерною особливістю вогнетривких конструкцій такого типу є наявність значної площі скляних вставок. Протипожежні скляні автоматичні двері мають вигляд конструкції в металевому каркасі. Таким чином вони ідеально підходять для зонування великих площ. Завдяки можливості добре пропускати світло, вони являють собою стильні повітряні конструкції, які не обтяжують простір, але є ефективними у стриманні вогню. Вони візуально збільшують приміщення та надають йому невагомості.

Стильний дизайн дозволяє вписати їх в будь-який сучасний інтер’єр, а встановлення протипожежних дверей не займе багато часу. Виготовляються такі двері згідно з нормами протипожежних вимог нашої країни.

Чому варто замовити протипожежні скляні автоматичні двері від виробника

Замовивши протипожежні скляні автоматичні двері від виробника можна розраховувати на їх високі експлуатаційні характеристики. Перед відправленням на продаж двері піддають впливу високою температурою, проводячи діагностичні міроприємства. По їх завершенню кожній моделі присвоюється певний клас вогнестійкості, який зазначається у сертифікаті. Тому наявність цього документа свідчить про оригінальність конструкції.

До того ж пропозиція буде вигідною через відсутність послуг посередника. Такі двері не потребують особливих вимог у догляді та не втратять властивостей з часом. За необхідності фахівці компанії можуть виготовити модель нестандартних форм та габаритів, коригуючи при цьому колір та дизайн моделі. Тому працювати з виробником завжди вигідно.