Презентація бездротових навушників Buds 4 Pro від компанії Xiaomi відбулася вже цього року на MWC 2023. Оскільки основним концептом роботи бренду є розробка доступних і функціональних гаджетів, новинка одразу ж викликала підвищену зацікавленість експертів і користувачів.

Основні характеристики

Новинки ще немає у вільному продажу, проте більшість знавців вже дійшли висновку, що ці навушники стануть серйозним конкурентом для AirPods Pro 2, оскільки точно матимуть цінову перевагу.

Таке порівняння не можна назвати необґрунтованим, бо ця модель підтримує технологію Hi-Res Audio Wireless, що забезпечує звучання високої якості. Також гаджет підтримує Sony LDAC — інноваційну систему, що мінімізує звукові спотворення. Впевнено можна сказати, що навіть для прослуховування музики з високим бітрейтом ці навушники точно підходять.

Автономність та можливості

Buds 4 Pro обіцяють повністю позбавити свого власника від звучання навколишнього світу. Як заявляють розробники, вдосконалена система поглинання шуму може «гасити» до 48 дБ. На сьогодні це одні з найвищих показників на ринку, подібні параметри мають тільки професійні навушники.

При цьому новинка від бренду Xiaomi активно пригнічує навіть середньочастотні звучання. Тобто, користувач зможе слухати музику в громадському транспорті, зовсім не відволікаючись на «звуки міста». Взагалі, цей бренд уже випустив досить багато доступних та якісних навушників, переглянути які можна в каталозі Алло.юа в Дніпрі в режимі онлайн.

Xiaomi Buds 4 Pro — це навушники, які завжди підлаштовуються під власника та реагують навіть на зміну положення голови. Враховуючи підтримку об’ємного звучання, ця фішка аксесуара особливо важлива. Звісно, подібна функція є й у «яблучного прототипу». Але назвати це недоліком точно не можна, адже йдеться про підвищення якісних характеристик для користувача.

Новинка від компанії Xiaomi може швидко перемикатися між двома девайсами. Цю особливість теж відносимо до обґрунтованих переваг достатньо бюджетних навушників Buds 4 Pro.

На одному заряді Buds 4 Pro активно можуть працювати не більше 9 годин. Звичайно, це не рекорд автономності, але точно непоганий показник. Використовуючи зарядний футляр, можна збільшити час використання навушників до трьох діб. Особливість футляра Buds 4 Pro — він може заряджатися від бездротового зарядного пристрою.

Дизайн та кольори

Не можна не сказати про зовнішню схожість Xiaomi Buds 4 Pro та AirPods Pro — це очевидно. Проте китайський бренд відмовився від використання білого кольору, тому новинка буде постачатися в золотому та чорному кольорах.