Locator Черкаси Спортивні клуби, секціїСпортивні клуби, секції Черкаси

Спортивні клуби, секції у Черкасах

3
застосований фільтр: сплата карткою
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Спорт клуб Sparta

    вулиця 30-річчя Перемоги, тел. 37034154... показати
    вулиця 30-річчя Перемоги, 36, тел. 70937034154 детальніше
    Спортивні клуби, секції Спорт клуб Sparta знаходиться у Черкасах, вулиця 30-річчя Перемоги. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 22:00.
  • Черкасская областная общественная организация Черкасский Ралли клуб

    вулиця Юрія Іллєнка, тел. 0 (67) 726-84... показати
    вулиця Юрія Іллєнка, вулиця, тел. +380(67)726-84-10 детальніше
    Спортивні клуби, секції Черкасская областная общественная организация Черкасский Ралли клуб знаходиться у Черкасах, вулиця Юрія Іллєнка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Спортивный клуб Матрикс

    вулиця Героїв Дніпра, тел. 0 (47) 231-43... показати
    вулиця Героїв Дніпра, 23, тел. +380(47)231-43-43 детальніше
    Спортивні клуби, секції Спортивный клуб Матрикс знаходиться у Черкасах, вулиця Героїв Дніпра. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.

Коротко про спортивні клуби, секції у Черкасах (Черкаська)

На цій сторінці зібрані спортивні клуби, секції, розташовані у Черкасах (Черкаська). Locator відомо про три спортивні клуби, секції поряд з цим місцем серед яких Спорт клуб Sparta, Черкасская областная общественная организация Черкасский Ралли клуб, Спортивный клуб Матрикс , які розташовані на вул. 30-річчя Перемоги, вул. Юрія Іллєнка, вул. Героїв Дніпра. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні клуби, секції.

  • Скільки Спортивні клуби, секції у Черкасах?

    За даним Locator у Черкасах ведуть діяльність 3 Спортивні клуби, секції.

  • Які Спортивні клуби, секції найкращі у Черкасах?

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні клуби, секції у Черкасах?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні клуби, секції, перейдіть на сторінку Спортивні клуби, секції у Черкасах і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні клуби, секції у Черкасах?

    Ціни на послуги Спортивні клуби, секції залежать від конкретної послуги і Спортивні клуби, секції. Locator.ua дає можливість всім Спортивні клуби, секції вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні клуби, секції.

  • Послугами яких Спортивні клуби, секції у Черкасах краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні клуби, секції, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Спорт клуб Sparta, Черкасская областная общественная организация Черкасский Ралли клуб, Спортивный клуб Матрикс.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні клуби, секції?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні клуби, секції ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні клуби, секції у Черкасах

Спортивні клуби, секції за районами Черкас:

Більше популярних послуг у рубриці:

груповий фітнес, теніс, айкідо, дитячі заняття, тенісний корт, пілатес, айкідо для дітей, купель, більярдний спорт, спортивний дієтолог, аеробіка, руська баня, карате, аналіз складу тіла, стрейчінг